Останали зелени, моркови, кисело мляко/гранола, ябълка, крекери

Останали зелени, моркови, кисело мляко/гранола, ябълка, крекери

Escafe беше страхотен – и имах купон на Restaurant.com, който да използвам!

Моят участък дойде с домашна салата – наистина добра домашна салата с дресинг от лавандула, която беше невероятна и синьо сирене + ябълки < /P>

За вечеря имах салата от юфка Soba Noodle – пълна с зеленчуци в лек фъстъчен сос. Трябва да си спомням да направя това у дома повече! Със страна на зелен фасул (включително и – това беше доста много само за 11 долара !!) Мат имаше домашната салата с каламари отгоре – тази, която получих за последен път!

След вечерята отидохме В съседство с.. Спирайната жаба !!

бисквитки n крем + тесто за торта с няколко хрупкави бонбони

Тогава ние промотирахме! Нямам търпение, докато не сме на пешеходно разстояние от центъра на града! Въпреки че прохладната нощно пътуване с колело беше доста приятно.

Не планирам да се състезавам утре – просто отивам за нормалното си бягане в събота сутрин с 4000 други жени. Без натиск-просто забавление !!

Ще се видим за час за обяд!

Имахме прекрасен уикенд преди Христос! Весело, весело време!

петък

В петък вечер излязохме в къщата на родителите на Томас за вечерята на рождения ден на баща му. Обичам рев Беше огромно и бяхме изпратени вкъщи с няколко големи филийки остатъци – Yum!

петък вечер беше уютен.

Събота

Време за събота на Jammie!

Събота сутринта ни ни направи омлети от джалапено! Напоследък той прави това два или три пъти с нарязани мариновани джалапенос и сирене. Балансът на подправката и тартата от туршията е изключителен!

тръгнахме на Мазен до Мат с Гус, а след това се събрахме и се отправихме извън града за нощта.

Първият ни първи Стоп бяха родителите на Т (отново) да пуснат Гус за през нощта. Спряхме в Pippin Hill Farm за чаша вино и късен обяд!

След кратко изчакване, с изглед към верандата с една от горещите точки на верандата. В наши дни Пипин Хил е мястото, което трябва да бъде в събота!

„Бърза хапка“ се превърна в доста упадъчен разпространение на обяд! Имахме кале Цезар, чиния със сирене …

… и пица Tzatziki + Burrata! [OMG]

Следващата ни спирка ни отведе на север (но все пак в района) до скрит скъпоценен камък, наречен Cedar Spring Inn. Един мой приятел го препоръча и не бихме могли да сме по -щастливи с настаняването. Понякога просто се нуждаете от нощ далеч от дома – минус 5 часа шофиране, amiright?

ханът се намира до нашето летище само на няколко мили от 29. Гледките са красиви и има a Прекрасен открит басейн (който се отоплява април – октомври!) И гореща вана. Беше малко студено за плуване, но ние се радвахме да използваме тяхната сауна !! Вие знаете, че обичам сауни.

Отидохме на кратък поход около имота, преди да влезем в сауната и след това да се настаним за през нощта. Трябва да се върнем назад, когато е топло!

ханът има пет стаи, а декорът е прекрасен. Той е построен през 2003 г., така че всичко е добре обзаведено. Бяхме в по -ново крило в помещението за световен изглед. Имахме балкон, газова камина и голяма вана. Стаята също е много просторна.

Нашият изглед:

Напреднахме за през нощта и се насладихме на малко вино от допълващата услуга в игра на Чикапиг. (Все още съм ядосан на Томас, че ме бие около 7 пъти подред. Просто не мога да изглежда пробих!)

Тъй като имахме толкова голям, късен обяд, току -що нейното обяснение взехме A Малко закуски за вечеря. Не ни се струваше да излизаме и няма много хубави ресторанти наблизо. Имахме суши и раци от Fresh Market. Вечерята на шампиони!

Намерихме стара DVD – да спим с врага с участието на много млада Джулия Робъртс – във видео библиотеката и се насладихме на това с остатъчен чийзкейк в леглото! #perfection

неделя

Нашият престой включваше закуска на следващата сутрин, а ханджистите Джуди и Чарлз бяха прекрасни домакини.

Proached круша с Raspberry Coulis:

Този ягодов пекан хляб беше невероятен! Можех да ям хрупкавите краища през целия ден!

Имахме избор от предястия (което те направиха от нулата в кухнята зад нас!) И и двамата опитах козе сиренето, спанак + червен пипер Печени яйца. Те бяха толкова добри, че получих рецептата от Джуди, за да се опитам да пресъздам скоро. Козето сирене отгоре беше съвършенство! Сервираше се с пушена сьомга и тост за кисело тесто.

Не мога да кажа достатъчно добри неща за това страхотно бягство. Ако сте във Вирджиния или DC и търсите небрежно бягство, това е вашето място!

Ние ударихме Whole Foods при пътуването до вкъщи. (Обичах, че нашият шофиране вкъщи беше само на 20 минути!) Отидох на фитнес за малко, играх крепост с Mazen и сглобих версия на лимон + артишок на любимото ми пилешко и боб печене за вечеря.

Отидохме в неделя вечерта на ACAC за годишната им обиколка на Holiday Light. Всичко това е безплатно за членовете на семейството и те имаха декориране на бисквитки, занаяти, горещ шоколадов бар и разбира се – Дядо Коледа. Mazen каза, че това е „близнак на Дядо Коледа“, защото бяхме виждали различно преди седмица!

Продължихме на 30-минутно пътуване с автобус из града, за да видим някои от домовете, украсени със светлини. Беше взрив! (Проверете моите Instastories тази сутрин за фрагмент от Томас, който пее Кароли!)

Надявам се, че сте имали страхотен уикенд. Отброяването до Коледа започва!

Да бъда организиран и подреден е нещо, с което съм роден. Когато пораснах, аз бях онова момиче, което пристигна в къщата на приятел и обяви „Нека организираме вашия гардероб!“ (Бъдете сигурни, че приятелите ми са доволни от този план.)

Обичам чист кухненски шкаф точно толкова, колкото правя организиран килер или празна входяща поща.

Повечето неща в живота са Извън нашия контрол.

Кариерите се променят, промените се отношенията, болестта се случва (ах, пандемия), фондовата борса се понижи, детето ви изстъргва коляното и се нуждае от шевове, получавате плоска гума … добре, добре, добре, Получавате въпроса. Животът е разхвърлян и няма как да го заобиколите. Стресът е част от живота и всички имаме различните си начини да се справим с него.

Но една част от живота ви, която можете да контролирате, е пространството около вас. Когато тревожността се промъква, организирането на моя дом е терапевтично за мен. И когато пространствата ми са визуално приятни, умът ми може да се отпусне.

Строващата поща избухна ли вашия стрес? Или купчини играчки ви поставят в тизион? Ако претрупването ви дава и лудовете, вие не сте сами.

Как претрупването причинява стрес

Ето в задълбочен списък на психичните разходи за претрупване от психологията днес.

претрупва се бомбардира умовете ни с прекомерни стимули, причинявайки сетивата ни да работят извънредно на стимули, които не са важни. Разсейва ни, като ни отдръпва вниманието от това, което трябва да бъде фокусът ни. както физически, така и психически. Кълтърът постоянно сигнализира за мозъка ни, че работата ни никога не е свършена. Клютерът ни кара да се тревожи, защото никога не сме сигурни какво ще отнеме, за да преминем към дъното на купчината. Клутрът създава чувства на вина и смущение , Особено когато другите неочаквано отпадат от нашите домове или работни пространства. Клютърът инхибира креативността и производителността, като нахлува в отворените пространства, които позволяват на повечето хора да мислят, мозъчна атака и решаване на проблеми. Клютер ни разочарова, като ни пречи да локализираме това, от което се нуждаем.

В допълнение към бъркотията с нашите емоции, струпването може да причини физиологичен отговор и в нашите тела.

Статия, озаглавена „Непоносимата тежест на претрупването“ в New York Times описва, че претрупването на физиологичен отговор може да предизвика:

„Констатациите добавят към нарастващото доказателство, че претрупването може да може да се превърне Отрицателно влияят на психическото благополучие, особено сред жените. Струпването също може да предизвика физиологичен отговор, включително повишени нива на кортизол, хормон на стреса. ”

и че реакцията на кортизол може дори да бъде споделена с вашия съпруг – причина всички членове на домакинството да допринесат за подреждането на подреждането !

Деклариране на дома си: откъде да започнете

Каква жилищни пространства. Започнете с стаята, която ви притеснява най -много и работете по пътя си от външните повърхности, които виждате най -често до вътрешните, които са лесни за скриване от окото. Вижте, ако забелязвате разлика!

Моите ресурси за деклариране

Как да разпада дома си

Как да разпалите кухненските си шкафове

5 Съвети за съхраняване на чиста къща с деца

4 стъпки за деклариране

Как да раздадете домашния си офис

съвети за зони за претрупване

Начало чист дом: Управлявайте хартията

Начало чист дом: съхранение на играчки

Декларирайте ума си

Понякога умът ми се чувства като кофа, препълнена от вода. Мислите се състезават и не мога да продължа. Намерих най -добрия начин да успокоя това преливане е да запиша мислите. Наричам това „Изтегляне на мисълта“. След като са на хартия, мога да ги пусна от мозъка си.

Ето някои други статии за разрушаване на ума:

Как да разпалите ума си: 10 практически съвета, които всъщност ще искате да опитате – Forbeshow, за да разпалите ума си – TedDeclutter Your Mind: Как да Спрете да се притеснявате, облекчете безпокойството и премахнете негативното мислене – книга от S.J. Scott & Barrie Davenport 15 не могат да пропуснат начините да разпалите ума си-Zen навици

Деклаурирайте устройствата си

Искате ли да имате проста, рационализирана система, за да организирате всички входящи известия, файлове , и имейли на всички ваши устройства?

Помагам на заетите хора да организират цифровите си претрупвания чрез обикновена система, която отнема по -малко от един час всяка седмица, за да могат да прекарват повече време, правейки това, което обичат – известен като изключване и живот в реалния живот.

Всичко е в курса ми за цифрово претрупване. Искате ли да научите повече? Настройте се на тази безплатна работилница.

Какво ви причинява най -много стрес?

зеленчуков сандвич/кисело мляко и гранола/плодове с мента

Всеки толкова често получавам Искания за идеи за обяд от тези от вас, които ядат вашите обеди навсякъде, но вкъщи. Предавам хората да търсят публикации от „Пролет 2010, когато всеки ден набирах обяда си за стажа си“. Осъзнавам, че това е неясен отговор, защото тези публикации са трудни за намиране! И така, ето публикация, обобщаваща любимите ми идеи за обяд за възрастни-всички истински примери от моите работни и в кампуса.

и ако търсите идеи за деца, които не обичат училищните обяди , вижте моята електронна книга със 75 детски идеи за обяд (страхотни идеи за възрастни!)

Обяд в идеи за кутия

Когато опаковам обеди, се стремя към следната информация за храненето Статистика:

Баланс на протеини, въглехидрати и мазнини (все пак ще чувствам гладен, ако някой от тях липсва) нещо зеленчуково (дори ако това е само няколко зеленина на сандвич) около 500 калории (трябва да ме напълни само на запълване !) Разнообразие от текстури, аромати и опции (толкова съм разочарован, ако просто имам едно нещо и го няма бързо)

идеи за протеини

остатъци (голямо !!) масло от хумуснут (фъстъчено масло, бадем, или слънчев изстрел) боб/летилчеесетофутемпехдели moetquinoaeggcanned риба като риба тон, сьомга или сардинесоогюткотска сирене

идеи за въглехидрати

всички видове плодови зърно Ед зърнени зърна като кафяв ориз или просо звезди Veggiesnoodles

Идеи за мазнини

Avocadocheesenutsseedsnut Buttersflax/Chia Toppingsolive Oil Tranesh

Типове кутии Зелени салати за салати или пилешка салата

в зависимост от това колко сърдечно е участието, започвам с това и опаковам страните от пресни плодове, обикновена салата, пълнозърнесто зърно, кисело мляко и/или тъмен шоколад 🙂

Досега най -популярният ми артикул за обяд е киселото мляко – намирам го за пълнене и седи тежко в стомаха ми. Никога не съм се интересувал толкова много от деликатеси, така че често опаковам кисело мляко като мой протеинов предмет или отгоре сандвич с темпера, сирене или пушена сьомга.

Аз съм огромен фен на хвърлянето на някои смесени зелени в Tupperware с някои предварително нарязани зеленчуци като странична салата. Често просто намазвам някакъв зехтин като обличане, за да поддържам нещата прости. Зелените увяхват малко, но нищо, за да ги развалят. Правенето на собствена обличане е забавно и аз го опаковам от време на време, но е твърде много работа за мен да се опаковам всеки ден.

Ако сте голям фен на Prep на хранене, има толкова много идеи! Бих препоръчал да имате някои предварително нарязани зеленчуци, които да хвърляте като чери домати, моркови или чушки, заедно с спадове като хумус или пакетиран гуакамоле.

Следват здравословни идеи за обяд като примери и връзки към публикациите, в които ги изядох за повече информация!

Сандвичи

хумус + зеленчуци на пълнозърнест хляб плюс Обикновено кисело мляко с пекани и сладко плюс канталупа и мента

tempeh and Jam е един от любимите ми! Просто нарязвам суровия темп и задушавам на тънък слой сладко. >

tempeh, nuttzo и конфитюр на тортила плюс салата с хумус + козе сирене

орехово масло на пълнозърнест хляб със салата и козе сирене и круша. Домашен дресинг отстрани!

рукола, козе сирене и конфитюр с чушки, моркови, кисело мляко и гранола

сандвич с пушена сьомга с ябълка и голяма салата с домашен дресинг

Bean Dip, разпространено с рукола плюс кисело мляко, чиа семена, портокал и фиг. и оранжево

тофу на скара с бисквитка с круши и бискоф

сърдечни зелени салати

салата с темпера, ориз и хумус с диня + шоколад

Голяма сурова зеленчукова салата с авокадо, кисело мляко/гранола и хляб за хляб на Дакота

салата с авокадо, пресни плодове и кисело мляко/гранола

зеленина с зеленчуци, патладжан на скара, козе сирене и леща Плюс тортила (марка за храна за живот) и някои остатъчни тиквени хляб

салата от хумус плюс кисело мляко-гранола и киви

остатъци и смесени чинии

остатъчни печени зърна, извара с ленени и пепелни чипове, диня и остатъци ggies

Твърдо сварено яйце с манго, голям крекер и зеленчуци с домашен къри хумус

салата от просо, остатъци от вечери, ябълкови и кисело мляко

салата от студена юфка със студена юфка С зеленчуци отгоре, кисело мляко и оранжево

Оставящо оранжево пържене с крекери и оранжево

Оставано варено зеле, зеленчуци и орехово масло, кисело мляко/гранола и пресни плодове < /p>

просо и леща с зеленчуци, бисквити, клементини

остатъчни зеленина, моркови, кисело мляко/гранола, ябълка, крекери

Рибни салати

Консервираната салата от сьомга или риба тон е любима. Приготвен с нарязани моркови/целина/чушки, мъничко малко майо и горчица и често, къри на прах.

салата от сьомга + кисело мляко/гранола + бисквити на каши + грозде

Сардинна салата! Може да се сервира със скурачи или на сандвич

тук на сандвич с пресни плодове, снежен грах и шоколад

любимите ми кутии за обяд

далеч моите всичко- Любима кутия за обяд (буквално) е тази вградена NY. За всяка кутия за обяд)

кутии за обяд за деца

но за децата си предпочитам Bento кутии! Наистина идеални както за възрастни, така и за деца, те са бързи и лесни за опаковане, защото просто използвате един основен контейнер. Намирам Bentos лесни кутии за обяд, за да се измия, защото отново има само едно голямо нещо, което трябва да се измиете, вместо много малки капаци или разточителни торбички.

Това е обедната кутия за Pottery Barn, която използваме за децата. Докато металните бентоси са хубави, харесвам по -високите страни тук, за да държа повече от едно нещо, вместо малко малко неща.

Contents

error: Encrypted Content!!->Joshua Tomer:)